KARM KORD ⟩ Mida teeb Eesti eurovisioonirahvas Rotterdami hotelli suletuna vabal ajal?

Elu24
Copy
Eurotiim veedab isegi koridoris aega.
Eurotiim veedab isegi koridoris aega. Foto: Kuvatõmmis

Seekordse erakorralise Eurovisiooni õnnestumiseks on lauljad ja tiimid suure osa vabast ajast hotelli suletud. Mida seal tehakse? «Ringvaade» uuris asja.

«Ringvaates» tegi telenägu Karmel Killandi vaatajatele hotellis tuuri ja tutvustas, kuidas Eesti delegatsioon Rotterdamis vaba aega veedab. Tema sõnul elavad nad seal kreeklaste ja leedukatega koos.

«Siit me tohime välja tulla ainult hommikuti või siis tõesti korraks värsket õhku hingama minna,» kirjeldas Killandi. Nagu Uku Suvistegi intervjuus tõdes, on neil keelatud väljaspool inimestega kokku puutuda.

Ka askeetliku välimusega hommikusöök tuleb kindla ukse taha ning väljas seda süüa ei tohi. Ka fuajeest oma tuppa tagasi saamine nõuab veidi planeerimist. «Liftis tohib sõita vaid ühekaupa,» kinnitas Killandi.

Hotellis koheldakse eestlasi justkui ühe perekonnana, kuid oma toas peavad nad ikkagi üksi olema. Küll aga veedavad nad tihti koridoris või puhketoas koos aega. Killandi käis eestlaste tubasid ka kaemas.

«Siin elaks nagu sajajalgne!» imestas Killandi Uku toas. «Mulle meeldib käia, ma käin edasi-tagasi toas väga tihti,» naljatas laulja. «Nii et jalanõusid peab olema!»

Puukingadega sprinti

Kuna Uku rääkis Killandile, kui kõva spordimees ta on – igal hommikul pool tundi jooksu –, pandi ta Tomi Rahulaga ka joonele. Konks oli selles, et mõlemad kandsid Hollandi traditsioonilisi puukotasid.

Jooks paistis väga ebamugav, aga riskantne üritus lõppes õnneks vigastusteta. «Pigem nendega väga palju ei taha liikuda,» tõdes veel moonwalk'i teinud Uku. Seejärel prooviti puhketoas toidud järele.

«Uskumatu, see on vegan, aga maitseb nagu päris,» üllatus Kaarel Orumägi kohalikku salatit proovides. Eurovisioonisaadikud näitasid viimaks, et aega jääb isegi videomängude jaoks.

Jalgumurdev jooksuharjutus.
Jalgumurdev jooksuharjutus. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles