VIDEO ⟩ Pesapallilegendile kuulunud uskumatu luksuskodu müüdi rekordhinnaga

Elu24
Copy
Peaspallilegend Derek Jeter müüs häärberi, mida rentis ameerika jalgpallur Tom Brady.
Peaspallilegend Derek Jeter müüs häärberi, mida rentis ameerika jalgpallur Tom Brady. Foto: SCANPIX/Elu24 kollaaž

USAs Florida osariigis Tampa linnas Davis Islandsi piirkonnas asub tohutu häärber, mis müüdi 22,5 miljoni dollari ehk umbes 18,4 miljoni euro eest.

Viimati kasutas maja kõigi aegade edukaim Ameerika jalgpallur Tom Brady. Brady kolis häärberisse, kui oli liitunud uue klubi Tampa Bay Buccaneersiga. 43-aastase Brady esimene hooaeg Tampas lõppes kohe NFLi meistritiitliga, mis oli mehe karjääri seitsmes.

Luksushäärberi omanik oli peaspallilegend Derek Jeter, kes mängis kogu karjääri New York Yankees'is ja võitis viis MLBi meistritiitlit. Ta on praegugi USAs väga tuntud, kuna on paljude brändide reklaamnägu ja esineb sageli telesaadetes.

Tampa Bay Times kirjutas, et Jeter pani kinnistu möödunud sügisesl 29 miljoni dollariga müüki, kuid sai selle eest lõpuks 22,5 miljonit.

Kinnisvarafirma Smith & Associates teatel on see Tampa Bays kõige kallimalt müüdud kinnisvara ning ka ruutmeetritelt oli maja kõigi aegade suurim. 

2000-ruutmeetrises häärberis on seitse magamistuba, kaheksa vannituba ja klubituba, kus on baar ning piljardi- ja mängulaud.

Mugavusi on veelgi: veinikelder, kino, jõusaal, kliimaseadmega garaaž kuuele autole, üle 800 ruutmeetri jagu rõdusid ja verandasid ning soolase veega bassein. 

Tampa Bay Timesi teatel on Brady ja tema tippmodellist abikaasa Gisele Bündchen ehitamas maja Miamisse Indian Creek Islandile piirkonda, mille hüüdnimi on «miljardäride punker».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles