Helena Klaar sai fännilt imearmsa kirja: kujutan ette, et mul oleks selline sõbranna nagu sina!

Elu24
Copy
Helena Klaar «Rannamaja» teises hooajas.
Helena Klaar «Rannamaja» teises hooajas. Foto: TV3

Tõsielusaates «Rannamaja» kuulsust kogunud Helena Klaar on oma avameelsuse ja julgusega võitnud paljude fännide südamed, kes tõsielustaari tegemistel silma pea hoiavad ja talle igal sammul kaasa elavad. 

Üht armsatest fännikirjadest jagas Helena Klaar ka Instagrami loos. 

«Ma lihtsalt pidin sulle kirjutama seda, aga peale «Rannamaja» vaatamist hakkas mind su tegevus huvitama ja mida rohkem ma sinu story'sid jälgin, seda enesekindlamaks ja julgemaks ma muutun,» kirjutas jälgija kirjas. Tüdruku sõnul meeldib talle ka Helena positiivsus, mis annab tall ühtlasi motivatsiooni. 

«Mulle meeldib sinu juures kõige rohkem see, et oled avameelne ja jääd endale kindlaks. Iga kord, kui siin käin ja näen, et oled pannud uued story'd, kus räägid juttu, teeb mu päeva koheselt rõõmsamaks. Tore on kuulda, kui sul läheb hästi, ja näha, et oled õnnelik!» seisis kirjas.

«Kujutan ette sellise sõbranna omamist nagu sina, lihtsalt amazing (imeline – toim),» lõppes armas kiri. Helena kirjutas sealjuures, et ta lihtsalt tahab jagada neid armsaid sõnumeid, mis ta kirjakasti potsatavad. «Minu tänane naeratus on taas garanteeritud. Aitäh, et olete!» sõnas Helena. 

Helena fännid on teinud kaunitarile ka mitu fännikontot. Kui üldjuhul on need positiivsed, siis Elu24 toimetus vestles tõsielustaariga aprillis ka vihakontode teemal. Loe rohkem siit: Helena Klaar võttis ühendust vihakontode loojaga: kas sa tahad mulle oma murest rääkida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles