VIDEO Venemaa eurolaulja Manizha meenutas toredaid hetki Kuressaares

Copy
21.05.2021, Rotterdam. Vene laujla Manizha Eurovisiooni pressikeskuses.
21.05.2021, Rotterdam. Vene laujla Manizha Eurovisiooni pressikeskuses. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Kas te tunnete kedagi, kes pole kunagi Saaremaad külastanud? Mina olen just see inimene, kes sündis Eestis 30 aastat tagasi ja olen elanud siin kogu oma elu, kuid senini pole ma jõudnud Kuressaarde. Vene eurolaulja Manizha (29) on seal aga korduvalt käinud ja meenutab eksklusiivses intervjuus oma elu parimaid hetki Eestis.

Venemaad esindab sel aastal Eurovisioonil 1991. aastal Tadžikistanis sündinud lauljanna Manizha, kellel on laulmise ja esinemise kogemust peaaegu 20 aastat. Tema karjäär algas juba 2000-ndate alguses. Tänase päevani pole ta kaotanud usku iseendasse ja oma võimetesse, ning juba homme astub ta lavale viienda esinejana.

Täna andis lauljatar intervjuu Limoni uudisteportaalile ja selgus, et Eesti pole Manizha jaoks sugugi võõras koht. Ta on käinud siin korduvalt loomelaagris ja Eestis on tal ka lemmiktoode, milleks on Eesti või. Lauljanna sõnul on meie riigis väga hea kliima ja talle sobis see isiklikult väga hästi. Lauljatar mäletab täpselt, kuidas ta saabus lennukiga Tallinnasse, sõitis seejärel bussiga praamile ja sealt kohe Saaremaale, kus ootas teda ees loomelaager. Sinna saabusid ka teised andekad inimesed - kirjanikud, kunstnikud ja lauljad, kellel anti huvitavaid ülesandeid, näiteks ühe ööpäevaga laulu kirjutamine. Manizha loodab taaskord külastada Eestit peale pandeemia lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles