GALERII ⟩ Elu24 Rotterdamis: finaalis rokib Soome kahel korral, Eesti punktid teeb teatavaks Sissi

Copy

Täna toimus Eurovisiooni finaali ainus läbimäng, kuhu lasti uudistama ka ajakirjanikud. Pea kõik näeb välja samasugune, nagu homme, kuid on siiski teatud erinevusi. Esineda võib tehnilisi rikked ja hääletuse ajal ei võeta ühendust kõigi riikidega, vaid võitja valitakse juhuslikult.

Kõige aktiivsemalt elasid ajakirjanikud kaasa artistidele Venemaalt, Ukrainast, Leedust ja Kreekast. 

Mulle tundub, et tänavune Eurovisiooni finaal tuleb väga huvitav - näeme tugevaid naisi ja nõrku mehi. Kõik pole veel sellega harjunud, kuid naised peavad olema tugevad ja mehed võivad mõnikord näidata nõrkusi.

Finaali piserdatakse ka rokiga - lava kütavad kuumaks Itaalia ja Soome, ning kõige lõpus rõõmustab publikut ansambli Lordi legendaarne lugu, nii et Soomet näeme me lauluvõistlusel lausa kaks korda. 

Finaalis on oodata ka palju seksikat. Vähemalt Serbiast ja Moldovast pärit naiste ilul on meeletu jõud. Moldova demonstreerib peaaegu looduslikku ilu, kuid Serbia lauljannad on kindlasti midagi timmida lasknud. 

Kõige silmapaistvamad riigid, Venemaa, Ukraina ja Prantsusmaa, laulavad oma emakeeles, kuid see pole veel kõik. Muideks on emakeelsetel lauludel alati paremad võimalused Eurovisiooni lauluvõistlus võita või saada hea koht finaalis.

Eesti punktid avalikustab lauljatar Sissi Nylia Benita (22). 

65. Eurovisiooni lauluvõistluse finaal on homme Rotterdamis algusega kell 22.00. 

Vaadake galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles