18-aastane Pärnu neiu Laura on üks sadadest Eesti naistest, kes on viimase aastaga leidnud tee OnlyFansi. 11. klassi lõpetav Laura tegi nurjatu mainega portaali konto pere heakskiidul ega kahetse midagi. Paljas ihu on ujujataustaga tüdruku jaoks elu loomulik osa.

Lapsest peale ujumisega tegelenud Laura Charlotte Kalvet tegi paari aasta eest võistlusspordiga lõpparve. Nüüd pumpab ta end vormi jõusaalis ning teeb treeneripabereid. Sportlik figuur on toonud Instagramis aktiivsele Laurale ka koostöid pesufirmadega, mis omakorda juhatas sel kevadel tee vallatusse OnlyFansi maailma. Selle kõrvalt lõpetab Laura parasjagu 11. klassi.

OnlyFansi sisulooja Laura Charlotte Kalvet Tallinna vanalinna klubis The Score.
OnlyFansi sisulooja Laura Charlotte Kalvet Tallinna vanalinna klubis The Score. Foto: Remo Tõnismäe

Alastusega sina peal

Huvi poolpaljalt poseerimise vastu saigi Laura kaasa ujumistrennist. «Kuna sellest tekkis nii palju trikoo- ja bikiinipilte, küsisid sõbrad, et miks ma neid tasuta Instagrami panen, kui oleks võimalik teha OnlyFans ja selle eest raha saada,» räägib neiu. Tema jaoks pole alasti kehas midagi ebaloomulikku. «Ujumisriietes pildid on minu jaoks alati kodused olnud, mulle meeldib keha näidata,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy