FÄNNIKLÕPS ⟩ Kas see pilt tõestab, et Itaaliat tabanud kokaiinisüüdistused tulid tühjalt kohalt?

Elu24
Copy
Damiano David, Maneskin.
Damiano David, Maneskin. Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS/Scanpix

Pressiüritusel eitas eurolaulja keelatud ainete tarvitamist ja põhjendas laua taga askeldamist klaasi purunemisega. Itaalia fännid jagasid Twitteris lavataguseid fotosid, millelt on samuti näha, et laua all lebab kildudeks kukkunud klaas.

Ajakirjanik uuris Måneskini solistilt Damiano Davidilt sotsiaalmeedias räägitu kohta. «Ma lihtsalt pean seda küsima, sest otseülekande ajal oli näha, kuidas sa lauale nõjatusid ja justkui midagi ninna tõmbasid. Sotsiaalmeedias spekuleeritakse, et tegu on kokaiiniga. Mis see oli?» küsis ta. «Thomas (Raggi) lõhkus klaasi … Ma ei tarvita narkootikume. Palun, kutid, ärge öelge seda,» vastas laulja.

Pahased fännid usuvad südamest, et eetri ajal keelatud aineid ei tarvitatud. Tõestusmaterjali leidmiseks kammisid nad ka Eurovisiooni ülekande läbi. Üks fännidest jagas kuvatõmmist videost, mis tõestas, et Damiano jutt klaasi purunemisest vastab tõele.

Måneskini suured austajad nõuavad ühismeedias vabandusi Prantsuse meedialt, kes selle teemaga avalikuks tuli. «Kõik see lihtsalt selle pärast, et nad on kadedad ja ei suuda kaotusega leppida,» säutsus üks. Prantsusmaa saavutas Eurovisioonil teise koha.

Vaata fotot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles