VIDEO ⟩ Ada Nelke ja Merilin Mälk mukkisid end ära pea pilkases pimeduses: vaata, kuidas neil välja tuli!

Elu24
Copy
Meikimine LED valguses. Merilin Mälk ja Ada Marie Nelke. Kuvatõmmis videost.
Meikimine LED valguses. Merilin Mälk ja Ada Marie Nelke. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/Merilin Mälk

Mõni aeg tagasi Youtube'i karjääriga algust teinud Merilin Mälk (20) kutsus külla Ada Marie Nelke (26), et üks põnev video filmida. Neiud panid lambid kustu, LED-tuled põlema ja andsid meigipintslitele tuld. 

Merilin Mälk ja Ada Marie Nelke võtsid kaasa oma kosmeetikakotid, vahetasid need ära ja tegid väljakutsega algust. Kumbki ei tohtinud enne meigivahenditega tutvust teha ja asjadel lasti lihtsalt omasoodu minna. Lõbus eksperiment!

Kuna täitsa kottpimedas poleks ka vaatajad midagi näinud, pandi põlema punased LED-tuled. Videost selgub, et ega punase valgusega värve eriti näha pole. «See moonutab päris hästi värve. Umbes saab aru, aga ega väga ei saa küll,» sõnas Ada. Neiude ülesandeks oli valmis saada glamuurse õhtumeigiga. 

Lõpptulemus pakkus palju nalja ka neile endile ja tõdeti, et sellise meigiga kodunt välja ei astuks. «Ma näen nagu kloun välja,» tõdes Ada. Merilinile tulid enda punased huuled suure üllatusena, kuna neiu arvas, et huulepulk oli beežikarva. «Me mõlemad näeme välja, nagu me ootaks McDonald'si ees, et keegi meid peale võtaks,» naljatas Ada. 

Vaata videot allpool! Kuidas Ada ja Merilin toime tulid? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles