KLÕPS ⟩ Geiparaadil osalenud naisest sai Twitteris meem: tundsin end justkui kala kuival maal!

Elu24
Copy
Geiparaad. Kuvatõmmis videost.
Geiparaad. Kuvatõmmis videost. Foto: David Talukdar/Scanpix

Jäädvustus paraadilt on suurepärane meem, mida kasutada kirjeldamaks olukordi, kus keegi on eksinud, segaduses, nähtamatu või sootuks vallaline. Meemil poseeriv naine rääkis Buzzfeedile pisut pildi taustaloost ja ühtäkki kaela sadanud suurest tähelepanust.

Jäädvustusel on näha naist, kes seisab keset inimmerd ja teda ümbritsevaid poolpaljaid mehi, mõnel neist seljas vaid nahast rakmed. Fotot jagati Twitteris pealkirjaga «Olivia Rodrigo oma fännidega». Noore USA lauljatari fännide seas on palju homoseksuaalseid mehi, vahendab Buzzfeed. Sellest ka lõbus seos noore muusiku ja foto vahel.

Ka fotol olev naine nägi Twitteri säutsu, misjärel sai pildist meem. «Ma olen sellel fotol ja see ei meeldi mulle. Nali-nali! Ma mõtlen, et sel fotol olen päriselt ka mina. Aga mulle meeldib see iga kord,» identifitseeris end meemil olev naine, kel nimeks Amruta Godbole. Ühtlasi pole naisel midagi selle vastu, et temast üleöö sensatsiooniline meem sai. «Sõber tegi minust paar aastat tagasi Folsomi tänavalaadal foto ja postitas selle Instagrami. Kuidagi sai see nii populaarseks ja nüüd on see meem!» kirjutas Amruta Twitteris.

«Üks mu peamisi sõpruskondi San Franciscos on homoseksuaalsete meeste rühm, nii et olen sageli sattunud olukordadesse, kus kõigi nende meeste keskel olen ma ainus naine,» rääkis Amruta Buzzfeedile. Naine ei jätnud ka mainimata, et ta on vaid 154 sentimeetrit pikk, tema sõbrad see-eest väga pikad ja lihaselised. Seda peab naine ka kõnealuse meemi fenomeniks. 

35-aastane Amruta ütles BuzzFeedile, et ta tundis end ürituse ajal justkui kala kuival. Juristina töötav naine lisas, et tema elukutse tõsidust arvestades pakub meem ta tuttavatele palju nalja. Amruta sõnul saadavad töökaaslased talle alatihti sama fotoga meeme, et uurida, ega fotol juhuslikult tema pole. 

Vaata meemi allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles