VIDEO ⟩ Eesti stripipunt on Zevakini kriitikas pettunud: ootasime rohkem õelust!

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
The Dream Givers reageerimas Andrei Zevakini videole.
The Dream Givers reageerimas Andrei Zevakini videole. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Juutuuber ja muusik Andrei Zevakin (24) võttis hiljuti ette strippar Justin Leo konkurentide The Dream Giversi TikToki videod. Meelelahutajate hinnangul oli aga Zevakini video lahja ning eestlastele omast vihkamist oli liiga vähe.

Zevakin vajas küll The Dream Giversi meelelahutajate videoid vaadates silmanägemise taastamiseks püha vett, kuid stripparid on temas pettunud. «Ootasime rohkem õelust, rohkem eestimaist vihkamist,» ütlesid nad.

Kuigi oma video lõpus paluvad noormehed Zevakinil järgmine kord neile rohkem puid alla panna, võib stripparite nägudest aimata, et ega nad tegelikult juutuuberi kriitikat ei kannatanud.

The Dream Giversi meelelahutajad TikTokis keha näitamas.
The Dream Giversi meelelahutajad TikTokis keha näitamas. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Stripparid tunnistavad, et ei teadnud enne Zevakinist midagi ja olid üllatunud, et neist on tehtud selline video. Kui noormehed kuulevad, et juutuuber on teistele tiktokkeritele nendega kohtudes käppa visanud, kutsuvad nad Zevakinit ka endale ligi astuma. Samas paluvad nad tal püha vett alati igaks juhuks kaasas kanda – ikka selleks, et vajadusel silmi pesta.

The Dream Giversi meelelahutajad lubavad oma ametlikul kodulehel esmaklassilist naisteõhtu kogemust ja kujutlusvõime ergutamist. Suurt tähelepanu said hurmurid just tänu TikToki videotele. Elu24 tegi noormeestega ka eksklusiivse intervjuu.

Zevakin on teravate ütlemistega viimasel ajal tihti silma paistnud. Viimases videos arvustas ta Susanna Smanjovi filmi «Rikutud hing, viirus», mille pearollis astub üles tuntud tõsielustaar Helen Kõpp.

Elu24 kirjutas, et juutuuberi sõnul ei ole näitlejate töö treileris just kiita ning tema annaks aasta näitleja auhinna hoopis koerale, kes samuti selles kaasa lööb. Loe, mida arvas Zevakini videost Helen Kõpp, siit!

Vaata kõnealust videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles