Taukari pundist lahkunud ja Terminaatoriga liitunud Rene Puura avas bändivahetuse tagamaid

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Jaak Joala laulud Alexelas. Rene Puura.
Jaak Joala laulud Alexelas. Rene Puura. Foto: Remo Tõnismäe

Esmaspäeval teatas Karl-Erik Taukar Facebookis, et koos Rene Puuraga võeti vastu otsus, et enam ühes bändis ei jätkata. Vaid päev hiljem teatas aga Jaagup Kreem Instagramis, et nende bändiga on liitunud andekas klahvpillimängija Rene Puura. 

Rene Puura rääkis Elu24-le, et Taukari bändist lahkumine oli nende mõlema otsus ja tulenes erinevast nägemustest bändi tegemisel. Terminaatori postitusest selgus, et läbirääkimised kestsid lausa kolm aastat, kuniks Puura liitumise uues koosseisus sai lõpuks teatavaks teha. «Eks kõik tuleb omal ajal, selliste otsustega ei tasuks kiirustada,» rääkis Puura, kes ootab põnevusega eelseisvat. 

«Kindlasti on põnev. Tegu on ikkagi eepilise ansambliga, kes on hullutanud Eesti publikut juba aastakümneid. Suured muutused elus teevad alati head ja neid ei tasuks karta,» jätkas klahvpillimängija, keda näeb Terminaatoriga laval juba 4. juunil. 

«Pikk puhkus andis meile võimaluse rahulikult mõelda ja usume, et see on hetkel õige viis, kuidas edasi minna,» kommenteeris Karl-Erik Taukar seda otsust ja tõdes, et lavale satutakse koos Puuraga projektide raames teinekordki. «Neist üheksast aastast, kui koos bändi tegime, jäävad kustumatud mälestused,» jätkas laulja. Loodus aga tühja kohta ei salli ja bändiga liitus muusik Tomi Rahula. «Tere tulemast bändi, Tomi!» kirjutas Taukar. 

Ka Terminaatoriga liitunud Puura võeti bändi soojalt vastu. «Häid uudiseid õhtusse!!! Kolm aastat kestnud läbirääkimised on kandnud vilja ja Termikaga liitus täna meie hea sõber RENE PUURA!!!! Tere tulemast perekonda!» rõõmustas Instagramis Terminaatori solist Jaagup Kreem

Soovime Rene Puurale edu ja meeleolukaid etteasteid ka edaspidiseks! Eesootav suvehooaeg tõotab tulla põnev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles