Ärimees Pankov korraldab järjekordse karnevali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Pankowi sünnipäev restoranis Charital, 25. oktoober 2008
Aleksei Pankowi sünnipäev restoranis Charital, 25. oktoober 2008 Foto: Jelena Rudi

Detsembris laineid löönud grandioosne kostüümipidu Empire Carnaval saab järje veebruaris, kui 13. kuupäeval toimub maskeraad restoran-

lounge

'is Vertigo.



Riietuda tuleks sel korral Vana-Rooma stiilis, mõneks muinasjutuliseks sangariks või hoopis erootiliseks kiisuks-tiigriks.

Kes aga saabub peole tavarõivastes, saab karnevalivarustust soetada sissepääsus asuvast kioskist.

Vertigo saab peo jaoks täiesti uue näo, pakkudes pidutsejatele kahte tantsusaali, kahte VIP-ruumi ning luksuslikku Gold Lounge’i, kus saab kuulata head muusikat, suitsetada sigarette või sigareid, tõmmata vesipiipu ja limpsida kokteile.

Muusikat otse Moskva ja Londoni tantsuklubidest mängib DJ Sonic, õhtu peastaar on võlur-trikimees Jürgen Veber ning tihedat ja lõbusat programmi pakutakse kuni hommikuni. Piletihinnad jäävad vahemikku 195-500 krooni.

***

Empire Carnavali idee pärineb 25. oktoobrist 2008, mil Aleksei Pankov tähistas oma sünnipäeva uhke kostüümipeoga.

Külalised olid üritusest sedavõrd vaimustuses, et palusid Pankovil ka linnarahvale midagi taolist korraldada. Nii toimuski 13. detsembril ööklubis Venus karnevaliöö Empire Carnaval, kuhu pääsesid ainult kostüümides külalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles