Briti tõsielustaar paljastas, et tal oli sõbrannaga põgus armuafäär

Elu24
Copy

Tõsielusaate «Geordie Shore» staar Charlotte Crosby avaldas, mis täpselt tema ja saatekaaslase Chloe Ferry vahel 2016. aastal juhtus. Selgus, et kuulujutud vastasid tõele ja neil oli põgus armuafäär.

Briti telestaar Charlotte Crosby rääkis oma taskuhäälingus «Values and Vibrators» avameelselt armuafäärist tõsielustaarist sõbranna Chloe Ferryga.

Levisid kuulujutud, et «Geordie Shore'i» staaride vahel oli 2016. aastal tõsielusaate 12. hooajas midagi tõsisemat. Crosby kinnitas, et tal ja Ferryl oli tõepoolest põgus armuafäär ja nad hullasid ka linade vahel.

«Jah, ma ei mäleta, kes kellele oraalseksi tegi, aga tema kindlasti tegi. Meil oli lesbikogemus ja me olime kolm päeva armunud,» teatas Crosby.

«Selles suhtes oli väga palju kadedust. Ma sain väga kadedaks, kui Chloe teisi tüdrukuid vaatas. See oli veider aeg meie elus, sest me oleme ilmselgelt siiani sõbrad. Selline sõprussuhe on hea, eriti veel, kui oleme ekskallimad.»

12. hooaja kõmuline hullamine ei olnud ka ainus kord, kui Crosby ja Ferry üksteise embusesse sattusid. Tõsielustaari sõnul sai sellest komme.

«Ütlen teile, ta ei saa pahaseks, ma loodan, et ta ei saa pahaseks. Pärast tõsielusaate hooaega, kus olime armunud, oli veel mitmeid kordi, kui meie vahel midagi juhtus.»

«Meie vahel oli tõmme. Me läksime Ibizale reisile, suures grupis, ja kui me sellistel reisidel käisime, siis oli ikka keegi, kes ütles, et ta ei ole nõus meiega ühes toas olema, sest me hakkame hullama.»

Naiste omavahelist tõmmet märkas ka Crosby kallim Liam, kui nende suhe oli veel algusjärgus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles