Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO ⟩ Veepargi madina käigus karmilt lennanud naine kaotas teadvuse, kaks noort arreteeriti

Elu24
Copy
Kaklus Ohio veepargis. Kuvatõmmis videost.
Kaklus Ohio veepargis. Kuvatõmmis videost. Foto: twitter

USAs Ohio osariigis Kalahari veepargis puhkes kaklus, mille käigus lendas noor naine üle pea ja lõpetas vigastustega haiglas. Lisaks vigastatule vahistati tüli norinud noormees. 

Kähmlus sai alguse järjekorras trügimisest. Veepargi atraktsiooni juures oma korda oodanud inimeste vahel läks suuremaks sõneluseks ja käiku lasti ka rusikad. Ehmatavas videos on näha, kuidas naine lendab jõhkral kombel üle pea ja jääb teadvusetult pikali lebama. Kakluses osalesid kümme inimest, keda videos vägivaldselt käte ja jalgadega vehkimas näeb. Hoolimata Kalahari veepargi töötajate püüdlusest kaklus lõpetada kogus tüli muudkui tuure. 

Brittany Cabay (23), kes videos õnnetult kukub, ja Zackary Colzin (24) vahistati pärast 17. mail toimunud šokeerivat kaklust ja noortele esitati mitu süüdistust. Ehmatavat videot hakati Twitteris jagama eile. The Mirrori andmetel kaotasid kakluse käigus mõlemad noored teadvuse, kuid toibudes olid nad endiselt vägivaldsed ja sõimasid korrakaitsjad läbi. Naine keeldus enda isikut tuvastamast. Mõlemad veepargi külastajad vahistati ja toimetati vigastustega haiglasse. 

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles