VIDEO ⟩ Marilyn Kerro ennustab, kas Jüri Ratas saab Eesti presidendiks (1)

Elu24
Copy
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Kuvatõmmis Youtube´i videost/ Marilyn Kerro

Kuna Eestis jõuavad presidendivalimised järjest lähemale, siis spekuleeritakse, kas endine peaminister Jüri Ratas on seda kohta endale sihtimas. Sedasama küsis Marilyn Kerro oma kaartidelt. 

Kerro näeb, et Ratasel rahaprobleeme ei ole. «Ta tahab ikkagi kuidagi kõrgemale ja kaugemale saada, sest maailmakaart ja võidukaart tuleb. Maailmakaart on see, et maailma mastaabis saadakse temast rohkem teada. Mul on tunne, et ta üritab kõrgemale positsioonile saada. Aga ma ei näe, et see läbi läheks. Siin näitab, et keegi tuleb ikkagi vahele.»

Kaardid näitavad, et Ratas võib tulevikus vaadata Eestist kaugemale. «Mina teda presidendi kohal küll praegu ei näe ausalt öeldes. See näitab nagu mõnda suurt takistust, mis tuleb temast noorema meesterahva poolt.»

Peaministri kohalt tagasiastumise põhjus

Kerro näeb, et Ratas planeeris tagasiastumist juba ammu. «Ta tahtis ise endast lolli muljet jätta, midagi oleks teistmoodi välja tulnud. Ammune plaan, ma ütleks selle peale. Siin näitab ära, et kui tema ei oleks läinud, siis oleks ta sealt niikuinii ära lükatud. Mul on tunne, et seal käivad suure tõenäosusega asjad lihtsalt teistmoodi. Meile näidatakse üht, aga tegelikkus on hoopis teine.»

Lisaks ütleb selgeltnägija, et Ratasel on kannul mingi noorem meesterahvas, kellele ei meeldi tema teod ja olemine. «Mina teda presidendina praeguse hetkega ei näe. Mõnikord võivad asjad väga palju muutuda, kui see aeg lähemal on, vaatan kindlasti uuesti selle üle. Praeguse seisuga ma seda ei näe, aga see, kus ta praegu on, ma ei näe, et ta ka sinna pikaks jääb. Sealt näitab ka ära minemist, mis on ka huvitav. Näitab, et kuskile kõrgemale ta ikkagi tahab minna.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles