Hillar Kohv müüb oma kuulsat nime: see kohv saaks erilist tähelepanu!

Elu24
Copy
Hillar Kohv.
Hillar Kohv. Foto: Erakogu/Hillar Kohv blogi

Eesti väljaannete kirjasaatja ja Anne Veski suur fänn Hillar Kohv ootab avasüli pakkumisi, et olla mõne kohvitoote reklaamnägu. Ta tegi mitmeid värvikaid ettepanekuid suurfirmadele, kellele see idee ehk huvi pakkuda võiks. 

«Paljud inimesed on kohvisõbrad ning mõned suisa kohvisõltlased. Erinevaid kohvisorte on palju. Mõni kohvitootja võiks kutsuda Hillar Kohvi oma toodet reklaamima, et see kohv saaks erilist tähelepanu ning leiaks ka rohkem ostmist,» teatab Hillar Kohv oma blogipostituses

Talle meenub, et alkohoolsete jookide seas oli kunagi müügil ka kohviliköör. «Liviko võiks mõelda sellele, et hakata tootma uut likööri – Hillari kohvilikööri või Viinahaual on Hillar Kohvil kohviliköör laual,» kirjutab Hillar ning teeb pakkumise ka kommivabrik Kalevile. «Võiks olla näiteks Hillar Kohvi Viinahaua assortii või Hillar Kohvi šokolaad. Paha ei teeks ka Hillar Kohvi küpsised,» jätkab ta. 

«Mõni firma võiks võtta Hillar Kohviga ühendust, et kokkulepitud tasu eest saaks tehtud mõnele kohviga seotud tootele reklaami Hillar Kohvi nimega, sest Hillar Kohv on üks ja ainuke ning kuulus juba aastakümneid,» kirjutab ta uhkelt. 

Enam kui nädal tagasi teatas Hillar Kohv, et võib lisaks kohvireklaamidele üllatada laulmise ja luuletamisega teie sugulasi, sõpru ja tuttavaid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles