Märulifilmist «Kahevõitlus» tuntud näitlejanna suri 57-aastaselt

Elu24
Copy

Koos Nicolas Cage'i ja John Travoltaga märulifilmis «Kahevõitlus» (1997) mänginud Romy Windsor, keda tuntakse ka Romy Walthallina, suri 19. mail kõigest 57-aastaselt. 

1963. aastal Texase osariigis sündinud Romy Windsori (sünninimega Walthall) karjäär sai alguse 80ndatel. Esmalt töötas ta 17-aastaselt Euroopas Ford modelliagentuuris modellina. Siis võitis ta USAs ema ja tütre iludusvõistluse, mis lõi hoo sisse tema näitlejakarjäärile.

Windsori esimesed rollid ulatuvad aastasse 1984, kui ta tegi kaasa Jerry Bruckheimeri filmis «Thief of Hearts», komöödiafilmis «Up the Creek» ja ka kahes telesarja «Charles in Charge» osas. Tema karjäär jäi tagasihoidlikuks, kuid tal oli väiksemaid rolle tuntud telesarjades nagu näiteks «Ajahüpe» ja «Salatoimikud», vahendab Deadline. 1994. aastal mängis ta 6-osalises «Hotel Malibu» sarjas koos Jennifer Lopeziga

Peamiselt teleekraanil vilksatanud Windsori tuntumateks filmirollideks võib aga pidada ühte peaosa 1989. aasta õudusfilmis «The House of Usher» ja väikest rolli 1997. aasta filmis «Kahevõitlus» (ingl k. «Face/Off»), kus läksid vastamisi Nicolas Cage'i ja John Travolta tegelaskujud.

1985. aastal abiellus Windsor Scott Krantziga, kellest ta hiljem lahutas. Neil on kolm last, poeg Morgan Krantz on samuti näitleja. Krantzi ristiema oli tema ema hea sõbranna Kelly Preston, John Travolta abikaasa, kes suri 2020. aasta suvel rinnavähki.

Krantz on näiteks mänginud HBO telesarjas «Girls» ja ta tegi kaasa sarjas «Better Call Saul». 2011. aastal mängis ta peaosa filmis «0's and 1s», mis jäi ühtlasi ka viimaseks filmiks, kus mängis tema varalahkunud ema.

Windsor suri 19. mail südamerabanduse tagajärjel. «Puhka rahus ema, ma armastan sind,» kirjutas Kratz oma emale mõned päevad tagasi sotsiaalmeedias pühenduse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles