Nelja lapse ema Silvia Ilves näitab paljastavate piltidega oma head vormi

Elu24
Copy

Tšellist ja nelja lapse ema Silvia Ilves näitas sotsiaalmeedias paljastavate piltidega oma head vormi. Muusik tõdes, et pöörab naisena rohkem tähelepanu kehahooldusele ning tervislikule toidule.

Alles mai alguses tõdes Silvia Ilves pesupilte postitades, et tahab nendega näidata, et noorus on ilus aeg. Nüüd on tšellist postitanud veel kolm pilti, millega ta oma head vormi näitab.

«Kogu keha ja pale õhetab hooldusest,» alustas Silvia postitust. Instagramis tõdes muusik, et sattus hiljuti ühe välismaalase kontole, kes jagab lõunamaa naiste ilunippe.

«Shea-võiga poputavad nad vist oma keha iga päev, mis on ka arusaadav, kui elad nõnda kuumas kliimas. Üldiselt tumedanahaliste ilu mulle silma ei jää, aga see naine – inspireerib ja rabab oma ilu, hoolitsetusega, looduslähedusega (tõenäoliselt tema sellist rämpsu sisse ei söö, mida mina siin kipun tarbima) ning motiveerib mind kui naist rohkem tähelepanu pöörama oma keha hooldusele,» selgitas Silvia, «seda enam, et olen neli last sünnitanud!»

Tšellist lubas, et määrib end iga päev kodumaise alternatiiviga, milleks on tõhus kehaõli. «Ning püüan oma huvi hoida toidulauas rohkem toorainest valmistatud toitudele.»

«Nooruslikkuse, ilu ning hea enesetunde jaoks. Oled see, mida sööd. Oled see, kellena end lased olla,» kostis Silvia lõpetuseks.

Vaata Silvia võrratuid pilte SIIN:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles