LÕBUS VIDEO ⟩ Juutuuber Hensugustast sai Liina Ariadne pintsli all glamuurne «drag queen»

Elu24
Copy
Liina Ariadne ja Henry Karpov. Kuvatõmmis videost.
Liina Ariadne ja Henry Karpov. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/Hensugusta

Lauljatar Liina Ariadne Pedaniku ja Henry Karpovi koostöös valmis lõbus meigivideo, kus viimasele tehti uhke jumestus, mis oli inspireeritud USA telesarjast. 

Liina Ariadne Pedanik ja Henry Karpov filmisid ja postitasid Youtube'i humoorika meigivideo. Inspiratsiooni said noored «RuPaul's Drag Race'i» saatest, mille osalised end äärmusliku jumestuse abil üles löövad.

«Nad muudavad enda välimust drastiliselt, mis on nagu VAU,» muljetas Henry Karpov. Kuna Liina varem eriti palju teistele meiki teinud pole, oli ka see video tema jaoks suur väljakutse. «Ma olen nii närvis,» tõdes lauljatar enne meigiga alustamist. 

Video käigus kaotas Liina liimi abil Henry kulmud, et hiljem uued sinna asemele joonistada. «Kujutate ette seda Elu24 pealkirja «Juutuber jäi oma kulmudest ilma Youtube'i video pärast,»» naljatas taustal Martti Hallik. Lõpptulemus pakkus Henryle palju nalja, kuid see oli siiski muljetavaldav. Tehti ka mõni kõne lähedastele, et nende reaktsioone püüda. «Meik on iseenesest ilus, aga sa ise oled kole,» märkis üks neist naerusuiselt. 

Jäädvustusi videovõttelt jagas Hensugusta ka Instagramis. Vaata lõpptulemust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles