SAATELÕIK ⟩ Ott Kiivikas oma toiduäri pankrotist: kaotusi tuleb kõigil vastu võtta

Spekter
Copy

Täna kell 20 jõuab Kanal 2 eetrisse Anneli Lahe juhitud uue saatesarja «Kõik on võimalik» teine osa, kus räägivad koroonakriisi tõttu ette võetud elukorralduslikest muutustest kulturist Ott Kiivikas ja muusik Karl Madis.

 

Viljandist Tallinnase kolinud Ott Kiivikas ütles oma elulooraamatus «Visa hing», et kui sa pole neljakümnendaks eluaastaks midagi saavutanud, siis tõenäoliselt ei tee sa seda kunagi. Ott liikus aastaid kindla eesmärgiga oma unistuste poole. Teda on 18 korda valitud parimaks Eesti kulturistiks, kümme korda parimaks sportlaseks ja kuus korda parimaks treeneriks.

Tiitleid on Kiivikasele jagatud veelgi, kuid kõige selle kõrval on ta üks nendest eestlastest, kes pidi eelmisel aastal ühtäkki seisma silmitsi olukorraga, kus seni sissetallatud rada enam astuda ei saanud. Pere puutus isiklikult kokku sellega, mida tähendab Covid-19, koondamine ja pankrot.

Ott ja tema elukaaslane Gajana räägivad avameelselt otsustest ja valikutest, mis viimasel keerulisel aastal tuli teha ning, kuhu uus tee neid tänaseks toonud on.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 30 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles