Pepu paljaks võtnud itaalia modellil on sulle küsimus: kas jõuad üle lugeda, mitu…?

Elu24
Copy

Itaalia juurtega instamodell Lindsay Capuano on oma kurvika figuuriga kogunud Instagramis pea kolm miljonit fänni. Nüüd küsib ta neilt, kas neil õnnestub kleidi peal olevad südamekesed kokku lugeda või …?

Ameerika Ühendriikides sündinud ja kasvanud, kuid ennast instakontol Itaalia lipuga ehtiva modelli ja suunamudija Lindsay Capuano tõmbenumber on tema tohutu taguots. Seda eksponeerib ta praktiliselt igal instapildil oma 2,9 miljoni jälgija ees.

Värskel pildil poseerib 22-aastane Capuano roosas südamekestega kleidis, kuid on kleidisaba fännide rõõmuks piisavalt kõrgele tõstnud, et selle alt paistavad ka sama mustriga roosad alukad.

Kaunitar ei lase aga päris niisama oma taguotsa imetleda, vaid esitab ka väljakutse: «Kas suudad kokku lugeda, mitu südant mu kleidi peal on, või läheb su tähelepanu mujale?» Tiiraste fännide jaoks võib see paras katsumus olla!

Kuigi postituse kommentaarides tunnistasid paljud, et ei pannud südamekesi kleidil isegi tähele, laekus ka pakkumisi. Octavio arvates on südameid 345, Gregoryl läks järg käest 135 juures. Juan pakub aga lausa 400. «Ma unustasin ära, kuidas lugeda!» tunnistas üks meesfänn.

Elu24 luges kokku 133 südamekest. Anna teada, palju sina leidsid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles