UUS VIDEO ⟩ Äsja suure plaadifirma hõlma alla võetud Karl Killingul ilmus videosingel

MUSA portaal
Copy
Karl Killing
Karl Killing Foto: Pressifoto/Rauno Liivand

Intervjuus Musa portaalile rääkis Karl Killing, et sattus Soomes toimunud laululaagris leedukatega ühte gruppi ning just see ühiselt kirjutatud lugu lisandus lõpuks tema repertuaari.

«Lugu «powerless» räägib segastest tunnetest, olles suhtega keerulises etapis ja seejuures ideaalset lahendust otsides. Ees on kaks võimalikku teed, kas minna edasi koos või üksi, ja sees laiutab tume otsustusvõimetus. Laulusõnad giving it up another night viitavad sellele, et tihtipeale arvame, et otsust on lihtsam edasi lükata, kuid ühel hetkel võib see muutuda väga väsitavaks,» selgitab Karl uue singli sügavamat tausta.

Mõne aja eest plaadifirma Warner Music Baltics ridadesse võetud laulja arvates on oluline looga suhestumine. «Ma ei anna välja lugusid, millega ma ei tunne sidet ja «powerless» on see lugu, mille sisu ja emotsiooni ma täielikult mõistan.»

Noore laulja päevad on peamiselt sisustatud stuudios muusika kirjutamisega nii endale kui ka teistele artistidele. «Ärkan hommikul ja otse stuudiosse, kus veedan terve päeva,» rääksi Karl. «Kuigi viimasel ajal sunnin ennast vähem stuudios olema, vahel on vaja võtta aega endale ja sõprade jaoks.»

Myhits Live: Karl Killing
Myhits Live: Karl Killing Foto: Remo Tõnismäe

Nüüd, kui uus laul on välja antud, on laulja järgmised sammud üles ehitada enda artisti bränd, et näidata, kes ta on ja mis väärtusi ta kannab. «Ma tunnen, et nüüd, pärast mitmeid aastaid kestnud otsinguid ja katsetamisi, olen leinud enda nišši muusikas.»

«Pingutan hetkel, et lähiajal anda häid live-kontserte, kvaliteet on mulle tähtis,» rääkis Karl põgusalt tulevikuplaanidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles