VIDEO ⟩ Marilyn Kerro kõhe ennustus sügiseks: näitab Eesti noore sportlase surma

Elu24
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Ekrānuzņēmums no video

Marilyn Kerro ladus taas kord kaarte ning vaatas, milliseks kujuneb Eestis ja mujal maailmas eesootav suvi ning sellele järgnev sügis. 

«Kui eelmine aasta läksime suvele vastu, siis kõik oli avatud ja jäigi avatuks. Inimesed said täiel rinnal nautida. Mina tegin seminare, käisin ringi, reisisime vabalt. Mingit probleemi ei olnud. Mina see aasta seda siiski ei näe,» ütleb Kerro.

Kaardid näitavad, et mingid riigid pannakse taas lukku. «See reisimine ikkagi ei ole enam nii vaba. Ikkagi näen, et suve jooksul suure tõenäosusega me ühe korra veel mõneks ajaks võime kinni minna või siis ei leevendata nii palju neid piiranguid või siis pannakse uuesti peale nad lihtsalt, kui vaja.»

Kerro ennustab, et kuskilt kuningriigist saame peagi halbu uudiseid. «Võimalikud surmauudised. Kuningriigi kaart tuleb huvitaval kombel, surmateade... Heleda peaga meesterahvas.»

Sügis

Selgeltnägija sõnul jätkub sügisel kõik jälle nii nagu eelmiselgi. «Siin näitab ka, et inimesed on juba väsinud, keegi ei viitsi enam seda kuulata ja hakatakse suhteliselt käega lööma, mis on täiesti arusaadav tegelikult.»

Sügisel on ennustuste kohaselt taas uut koroonalainet oodata. «See võib kusjuures isegi veel suurem laine tulla. Praegu oli see teema Indiaga, et seal massiliselt surevad. Meil võib isegi tegelikult selline stsenaarium juhtuda, mis on väga kummaline, kuna vaktsineerituid on nii palju juba.»

Kaardipanija näeb ka midagi väga ootamatut. «Huvitav, et näitab ka Eesti noore sportlase järsku surma. See on šokk hästi paljudele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles