SUVINE KLÕPS ⟩ Keit Pentus-Rosimannus jagas armsat fotot kasvavast beebikõhust: poeg või tütar? (3)

Elu24
Copy
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Mailiis Ollino

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus teatas mai algul lapseootusest ning postitas eile sotsiaalmeediasse pildi, kus näitas oma kasvavat beebikõhtu. 

Keit Pentus-Rosimannus naudib suvist rasedusaega ja jagas kaunist jäädvustust õide puhkenud õunapuu all. Poliitikul oli seljas kollane maani kleit, mida kaunistasid sinised lilled. Kui suvine! 

«Kasvame. Poeg või tütar ??» küsib Rosimannus oma Instagrami jälgijaskonnalt. Usinalt hakkasid jälgijad jagama ka oma pakkumisi. Praegu arvab suurem osa kommenteerijaid, et see on tüdruk, kuid kas siniste lilledega kleit võiks olla vihje, et oodata on hoopis poissi? 

Ilmakodanik peaks Rosimannuse sõnul nägema päevavalgust selle suve lõpus. Rahandusminister avaldas 8. mail, et nad said abikaasa Rain Rosimannusega ise rõõmustavast uudisest teada natuke enne jõule: «Üks pikalt unistatud unistus ja oodatud elumuutus on tõeks saamas – ootame beebit, kes peaks sündima suve lõpus.» Pikalt koos olnud Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus kihlusid 2008. aastal ja abiellusid 2012. aasta augustis.

Loe rohkem ka siit: Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus on lapseootel.

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles