Kannibali-skandaali sattunud filmitäht Armie Hammer läks võõrutusravile

Spekter
Copy
Armie Hammer koos abikaasa Elizabeth Chambersiga aastal 2017
Armie Hammer koos abikaasa Elizabeth Chambersiga aastal 2017 Foto: JAVIER ROJAS/SCANPIX

Seksiskandaali tõttu uurimise alla sattunud ning avalikkuse eest varjule tõmbunud näitleja Armie Hammer läks võõrutusravile.

34-aastane näitleja lasi end mai lõpus arvele võtta Florida võõrutuskliinikus, vahendab kõmuleht TMZ. Võõrutust vajab ta kuuldavasti mitmest pahest alates alkoholist ja kuni seksisõltuvuseni välja. Näitleja, kes on kahe väikese lapse isa, on lubanud ravile jääda nii kauaks kui vähegi tarvis, et taas terveks saada.

Hammer on viimased kuud end peitnud ja ilmselt siis ka alkoholi ja mõnuainete abil «tohterdanud» Caymani saartel, et mitte sattuda ajakirjanike küüsi. Maikuus olevat ta andnud oma võõrdunud (käsil on lahutus) abikaasa Elizabeth Chambersile teada, et on valmis oma peidupaigast väljuma ja taas inimestega suhtlema, ent käib enne seda ravil ära.

Näitleja vaevad algasid jaanuarikuus, kui sotsiaalmeediasse lekkisid kuvatõmmised seksuaalselt laetud veebivestlustest, milles mees väljendas mänguliselt «kannibalistlikke» fantaasiaid. Olukord eskaleerus märtis nii kaugele, et vestluse teine pool tuvastas end ning esitas Hammeri vastu süüdistuse vägistamises, mis olevat leidnud aset aastal 2017. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles