NUNNU KLÕPS ⟩ Malluka pere suurenes ühe imearmsa liikme võrra, kel nimeks Liisu

Elu24
Copy
Blogija Mallukas ehk Mallu Mariann Treimann.
Blogija Mallukas ehk Mallu Mariann Treimann. Foto: Madis Veltman / Postimees

Tuntud blogija Mariann Treimann jagas Instagramis ja oma blogis uudiseid, et nende peres kasvab nüüd lontkõrvadega küülik. Malluka postitused Instagramis lausa sulatavad südamed ja pisiperele paistab uus lemmikloom väga meeldivat!

Kuigi eluke on uue pereliikmega üllatavalt hästi sujunud, tõdeb Mariann Treimann Instagrami loos, et küülikul on üks kummaline komme. «Keegi, kes ütles, et jänesed närivad kõike, siis see tont on ainult mu vaipa närinud,» naljatas Mariann. «Ma ei saa aru, kas ta sööb seda või lihtsalt kaevab selles, aga ta teeb midagi kummalist sellega. Või seal võivad olla ka mingid toidujäänused – ma ei tea,» jätkas blogija. 

Vaid mõni aeg tagasi juhtus pere eelmise lemmiklooma, hamstriga, kurb õnnetus. «Puur oli maha aetud, kaas lahti ja Lili lännu,» tõdes Mariann, kelle sõnul kadus näriline justkui jäljetult. 

Laste südamerahuks võeti aga küülik nimega Liisu. «Mul oli ettekujutus, et nad muudkui istuvad puuris ja värisevad, aga see kalpsab rahus ringi (ainult vaiba piires, tal vist mujal libe, ei kipu väga). Paari päeva järel sai aru, et võiks oma pabuldamise ka puuri teha ja üldse tundub suht chill loom,» kirjutas Mariann oma blogis.

Lisaks on Mallukal kaks kassi – Hella ja Priit. Loomi kui palju!

Vaata pilti armsast tegelasest allpool!

Mariann Treimanni uus pereliige.
Mariann Treimanni uus pereliige. Foto: Mallukas/Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles