Vaata pöörast stseeni suvekomöödiast «Palgamõrvari naise ihukaitsja»

Spekter
Copy
Salma Hayek filmis «Palgamõrvari naise ihukaitsja»
Salma Hayek filmis «Palgamõrvari naise ihukaitsja» Foto: David Appleby/Scanpix

18. juunil jõuab Eesti kinodesse komöödia «Palgamõrvari naise ihukaitsja» (The Hitman's Wife's Bodyguard). Kildu rebivad stseenid «lekivad» avalikkuse ette aga juba praegu.

Tegu on järjega režissöör Patrick Hughes'i lavastatud komöödiamärulile «Palgamõrvari ihukaitsja» (2017).

Möll jätkub hetkest, mil Ryan Reynoldsi kehastatav turvamees on läbipõlemise äärel ning otsustab aja maha võtta, et pidevast kuulirahest pisut puhata. Puhkus jääb aga üürikeseks, kui eelmisestki filmist tuttav palgamõrtsukas Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) ja tema sullerist kaasa Sonia (Salma Hayek) satuvad kättemaksuhimulise pahalase (Antonio Banderas) sihtmärgiks. Globaalse haardega märulisse mässitakse ka Morgan Freeman.

Filmi tootja Lionsgate avalikustas netis ühe lustaka stseeni uuest ekraaniseiklusest, mis näitab ilmekalt, kui sõgedad sündmused kinosõpru ees ootavad.

Peaosatäitja Reynoldsil on sel suvel tulekul teinegi suur hittfilm, mida on koroona tõttu oodatud juba pikemat aega – arvutimängukangelasest rääkiv «Vabamees» (Free Guy), kes äkitsi avastab, et tal on olemas vaba tahe. Komöödia jõuab Eesti kinodesse 13. augustil.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles