LUGEJA FOTOD Peldikuga madistanud huligaanid risustasid Hirveparki

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Ümber lükatud WC
Ümber lükatud WC Foto: Lugejafoto

Tallinnas asuvas Hirvepargis harrastab hommikujooksu Elu24 lugeja, kes saatis toimetusele fotod seal ümber lükatud välikäimlast, prügikastist ning ära lõhutud veerennist. Murelik sportija nentis, et peldik on pikali iga nädal.

Munitsipaalpolitsei juht Aivar Toompere juhtunust ei teadnud ning soovitas pöörduda Kesklinna valitsuse poole. 

Kesklinna valitsuse linnakeskkonna osakonna juhataja Aigar Alsner sõnas, et on vandaalitsemisest teadlik. «See oli ümber lükatud ja kõik laga oli maas,» sõnas ta ning lisas, et selle ala eest vastutab keskkonna- ja kommunaalamet ning nende hoolduspartner.

Keskkonna- ja kommunaalameti hooldusosakonna juhataja Ago Vill rääkis Elu24-le, et WCsid käiakse hooldamas kaks korda päevas, kuid sellest juhtumist kuulis ta esimest korda. «Siis me peame kohe reageerima, korda tegema ja püsti tõstma.» 

Ümber lükatud prügikast Hivepargis
Ümber lükatud prügikast Hivepargis Foto: Lugeja foto

Villi sõnul tuleb vandaalitsemisi ette, ent mitte liialt palju. Just vägijooki tarvitanud noored kipuvad nädalavahetustel, eelkõige ürituste ajal laamendades jõudu näitama.

Vandaalitsemisega kaasneva kahju kohta ütles Vill järgmist: «Kui WC on ümber lükatud, tuleb see püsti tõsta ja puhtaks teha. Ära lõhutud asjade kahju korvab lepingupartner, kes käimlate paigalduse eest vastutab.»

Lõhutud veerenn
Lõhutud veerenn Foto: Lugeja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles