UUS MUSA ⟩ Üllatav koostöö: Elina Nechayeva andis välja uue singli NOËPiga

MUSA portaal
Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Alyona Movko-Mägi

Täna ilmus Elina Nechayeva uus singel pealkirjaga «What they say», mis on valminud koostöös elektro-popi artisti NOËPiga. Loo produtsent on Sander Mölder ning see sai ka suviselt kauni muusikavideo.

Kui seni oleme harjunud Elinat nägema glamuurselt uhketes kleitides säramas, siis lugu «What they say» tutvustab teda hoopis teisest küljest – lihtne ja oma, unistav ja otsiv – nagu me kõik.
 
Singel on esimene lugu tulevaselt albumilt, kuhu jõuavad eklektilised palad, mida Elinalt esimese hooga ehk oodata ei oskakski. «Viimane aasta on andnud võimaluse vaadata enda sügavustesse ning leida sealt palju huvitavat, mitmekihilist ja üllatavat,» ütleb Elina. «Aastatega on tulnud juurde julgust eksperimenteerida, olla mina ise ning astuda väljapoole harjumuspäraseid muusikalise žanri piire.»
 
«What they say» on kahes keeles kõlav lugu, mille läbivaks teemaks on armastus. «Tõelisel armastusel ei ole kultuurilisi ja keelelisi piire,» sõnab Elina uut singlit tutvustades. «See eriline ja peadpööritav tunne tuleb meie ellu kõige paremal hetkel, just siis, kui oleme valmis tingimusteta armastuseks.»
 
 «Elina on mitmekülgne, andekas ja samas ka super chill. Pole palju selliseid artiste, kellega kirjutades peab kõigepealt valima, kas teha lugu inglise, eesti, vene, itaalia, prantsuse või saksa keeles,» kiidab NOËP koostööd Elinaga.
 

Elina Nechayeva muusikavideo võtetel.

Alyona Movko-Mägi

Loole filmiti ka kaunis suvine muusikavideo, mille autorid on Jaan Sinka, Alyone Movko-Mägi, Elina Nechayeva ja Kristjan Taal. «Mis paneb veel kõrgemalt unistused lendama, kui mitte helgeid mälestusi täis maja ja varajane tärkav Eesti suve loodus,» kirjeldab Elina videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles