SÜDAMLIK VIDEO ⟩ Lastekoori ja Koit Toome siiras tänulaul liigutab emasid pisarateni

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Sotsiaalministeeriumi kampaania tänulaul
Sotsiaalministeeriumi kampaania tänulaul Foto: Pilt videost

Sotsiaalministeerium on käima lükanud tänukampaania lapsevanematele, kes on olnud lastele koroonakriisi ajal toeks. Kahe lapse isa Koit Toome andis enda panuse südamliku lauluga. Vaata videot!

42-aastane Toome rääkis «Suvistes seitsmestes», et otsustas projektist osa võtta, kuna on ka ise pidanud sisuliselt aasta aega lastega kodus olema. «See tundus väga õige asi, laul on väga nunnu ja idee tundus siiras,» kiitis muusik.

Toome sõnul oli eriti keeruline siis, kui ka lasteaiad oli kinni, kuna korraga pidi tegelema hiljuti neljaseks saanud poja Richardi ja põhikooliealise tütre Rebeccaga. «Mina olin lastega kodus ja alguses olin õhtuks täitsa läbi, ei jaksanud enam midagi teha,» naeris Toome ja märkis, et pole vist kahekümne aasta jooksul nii palju kodus olnud kui nüüd.

Kui Toome elukaaslane ja laste ema Kaia Triisa sai ka pandeemia ajal tele- ja filmiprojektide kallal töötada, on muusiku jaoks olnud viimane aasta väga kodune ja vaikne. «Muusikutel ju tööd polnud, kõik kohad olid kinni. Ainult eelmisel suvel sain natuke tööd teha,» märkis Toome.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles