Kolme lapse ema Maarja Kerner-Ader näitas suvise pildiga oma ülihead vormi

Elu24
Copy

Treener Argo Aderi abikaasa ja kolme lapse ema Maarja Kerner-Ader näitas sotsiaalmeedias suvise pildiga oma ülihead vormi.

Pirita rannas suvist ilma nautinud Maarja Kerner-Ader jagas Instagramis ilusast päevast ka pilti. «Jäädvustus ühest ägedast ja meeldejäävast päevast!» teatas Maarja oma postituses.

Suviselt mõnusa pildi peale imestas üks Maarja jälgijatest, et kolme lapse emal on ülihea vorm! «Oi, juudas... kes sul need 3 last tegelikult sünnitas. Ülihea näed välja,» tegi naisterahvas Maarjale komplimendi.

Ka teised kommenteerijad olid Maarja pildist vaimustuses. «Vauu,» kirjutas keegi ja teine lisas, «mu megapüss kallike.»

Argo ja Maarja leidsid teineteist trennisaalist. 2018. aastal said nad pisipoja vanemateks. Sama aasta augustis paar abiellus pärast kaheaastast kihlust. 2020. aasta märtsis sündisid perre kaksikud. 

Selle aasta märtsis sattus paar seksisõnumite skandaali. «Mina olen teadlik kõikidest asjadest, mis sellel ajal juhtusid ning olen kõigega rahu teinud,» kirjutas Maarja oma selgituseks. Maarja postituse alla jäeti mitukümmend kommentaari, millest kõik avaldasid naisele toetust ja tuge. Sellest lähemalt saad lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles