20 AASTAT HILJEM ⟩ «Seksi ja linna» staarid on taas koos ja hakkavad sarjale järge filmima

Elu24
Copy
"Seksi ja Linna" staarid aastate eest.
"Seksi ja Linna" staarid aastate eest. Foto: Craig Blankenhorn/AP

Kultussarja staarid on kokku tulnud ka kaheks järjefilmiks, kuid nüüd on asi tõsine. «Seks ja linn» saab viimaks uued osad uhiuue sarja näol.

Briti kõmumeedias on tähelepanu püüdnud Sarah Jessica Parkeri foto, kus näitleja poseerib koos teiste «Seksist ja linnast» tuntud näitlejatega. Tema, Cynthia Nixon ja Kristin Davis on tugevates 50ndates, kuid ikka hoos.

Uue HBOs linastuva sarja nimeks saab «And Just Like That...» (Ja nii lihtsalt...). See läheb eetrisse 10-osalisena, niisiis pole pikka ilu «Seksi ja linna» fännidel siiski oodata. Küll aga on nende meelerahuks tagasi põhitegelased.

Siiski on ka staaride ridades mõningaid kaotusi. Kim Cattrall, kes mängis Samanthat, uues sarjas ei ilmu. Varasemalt on temal teiste näitlejatega palgateeemalisi konflikte olnud. Samuti ei tule ekraanile ka mitmeid vaatajatele harjunud kõrvalnäitlejaid.

HBO sõnul on see paratamatu - tüdrukud lihtsalt pole enam teineteisega nii lähedased. «Me ei taasloo 'Seksi ja linna',» kinnitas Casey Bloys. «Me ei hakka väitma, et need karakterid on ikka 30-aastased. See on lugu inimestest nende 50. eluaastates tegelemas asjadega, millega keskealised tegelevad.»

«Ka päris elus sõprused lahtuvad, teised aga algavad,» selgitas ta. Sarja filmimine algaski käesoleval nädalal, kuid linastumisaeg veel kindel ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles