ARMAS PILT ⟩ Uudo Sepp ja kallim Kendra Katrina naudivad suveõhtuid üksteise embuses

Elu24
Copy
Uudo Sepp ja Kendra Katrina Könnel.
Uudo Sepp ja Kendra Katrina Könnel. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Uudo Sepp ja Kendra Katrina Könnel jagavad Instagramis armsaid fotosid suvistest hetkedest. Vaid mõni aeg tagasi kokku kolinud paar ei lase ilusatel ilmadel raisku minna ja soojad suveõhtud veedetakse üksteise seltsis. 

«Suveterassi haige tiks,» kirjutas postituses Kendra Katrina Könnel. Paarike teeb koos taskuhäälingut «Haige tiks», kus noortel käivad külas kõiksugu huvitavad persoonid.

Elu24-le antud intervjuus tõdes Kendra, et tagasiside on olnud igati positiivne ja elu on läinud taskuhäälingut tehes vaid põnevamaks. «Uudo istus mu kõrval ja küsisin, et kas teeme ära? Uudo ütles, et teeme! Ja neli päeva hiljem oli meil plaan paigas ja Youtube'i kanal tehtud,» meenutas neiu. 

Jäädvustusel toetab Uudo Sepp armsalt kätt Kendra õlgadele ja keemia noorte vahel ei jää kellelegi märkamata. Kommentaariumis jagas Uudo väikest südamekest. Ka Kendra jälgijad oskasid pilti nähes kirjutada vaid üht: «😍😍».

Uudol on parasjagu käsil palju põnevaid toimetusi ja pruudiga suveilmade nautimise kõrvalt valmis ka uus lugu, mis kannab nime «Vaba päev». Lugu jõuab kuulajateni juba 16. juunil. Singlile filmiti ka meeleolukas video ja Tallinna tänavatel kruiisiti ringi punases vannis. Jah, vannis! Vaata pilte siit: Laulumees Uudo Sepp sõitis Tallinna tänavatel vanniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles