Erik Orgust sai toitumisnõustaja suuresti tänu emale: kui ma väike poiss olin, siis suunas ta mu tähelepanu toidule!

Elu24
Copy
Erik Orgu.
Erik Orgu. Foto: Sander Ilvest

Erik Orgu jagas ema sünnipäeva puhul, kuidas just tänu ema abile on temast saanud edukas toitumisnõustaja. 

«Täna on mu ema sünnipäev – tema pärast saigi minust toitumisnõustaja 🙂» kirjutab Erik Orgu Instagramis. Kuigi toitumisnõustaja ametit on pidanud mees juba pea 20 aastat, siis kõigest paar aastat tagasi sai ta aru, et just ema pärast ta sellist karjääriteed käibki. «Suur üllatus mulle!» tõdes Erik. 

«Nimelt, kui ma väike poiss olin, siis suunas ta mu tähelepanu toidule – tegime koos erinevaid dieete, kokkasime erinevaid toite ning kui ta toidupoes töötas, siis ma seiklesin toidulaos ja toiduriiulite vahel,» jutustas ta oma jälgijatele. 

«Kuna sain emalt kõige rohkem toidualast suunamist, siis sealt saigi alguse kirg toidu vastu, millest kujunes kokapoiss Erik ja hiljem toitumisnõustaja Erik Orgu,» jätkas mees. Juhul, kui Eriku näpunäidetest on olnud parema vormi saavutamisel abi, siis seda au jagab toitumisnõustaja oma ema Reedaga. «Meil on ääretult hea meel selle üle,» sõnas Erik, kes koos emaga ootab kõiki huvilisi toitumiskavaga liituma. 

«Aitäh sulle usalduse eest 🙂» lõppes armas postitus. Erik jagas koos emaga ka pilte ja meeleolukat videot eile toimunud sünnipäevapeost!

Copy
Tagasi üles