PAPARATSOKAADER ⟩ Jennifer Lopez jagas Ben Affleckiga eriti intiimset hetke

Elu24
Copy
Lopez ja Affleck jagasid intiimset hetke.
Lopez ja Affleck jagasid intiimset hetke. Foto: Kuvatõmmis

Kunagise staarpaari armastus on tõeliselt õide puhkenud. Kahjuks – kuid meie õnneks – ei ole nii kuulsatel inimestel võimalik eraelu avalikkuse eest varjata ja PageSixile on lekitatud eksklusiivne kaader.

Veel mõne nädala eest oli Ben Afflecki ja Jennifer Lopezi intiimsem suhtlus kõmujutt. Siis hakkasid aga ilmuma paparatsode jäädvustused nende koos veedetud ajast ning nüüd on meediale lekitatud eriti eksklusiivsed kaadrid.

Klipist on näha, kuidas 51-aastane lauljanna ja 48-aastane näitleja kirglikult suudlevad. Õrnusehetk Malibu restoranis oli tegelikult üsna avalik. Paar oli perekondlikul õhtusöögil, millega tähistati lauljanna õe Linda 50. aasta juubelit.

Suudlusi, kallistusi ja kõrva sosistamist segas vaid Lopezi 13-aastane poeg Max, kes tuli emale midagi telefonist näitama. Väidetavalt oli platsis ka sama vana tütar Emme. Mõlemad on Lopezi ja tema eksabikaasa Mark Anthony võsukesed.

Väidetavalt on paari kokkutulemise üle rõõmus ka Lopezi ema. «Varem olid ka Jenniferi ema ja Ben väga lähedased,» rääkis üks ringkonnast pärit inimene People'i ajakirjale eelmisel nädalal. «Ta oli kurb, kui nende suhe lagunes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles