Pubis «ebasobivat» toppi kandnud neiudele näidati ust (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Mollie ja Amy
Mollie ja Amy Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Inglismaa pubi juhataja arvates kandsid kliendid nii ebasobivaid toppe, et neid keelduti teenindamast. Tagatippu visati naised üldse välja. Vaata pilti ja otsusta ise, kas sellise topiga sobib välja sööma minna või mitte.

20-aastased Mollie ja Amy läksid Inglismaal toitlustusketi Wetherspoon pubisse The Back Of Beyond sööma, kuid nad visati sealt lihtsalt välja, sest asutuse juhataja arvates olid nad ebasobivalt riides, vahendab Daily Star.

«Te ei või sisse tulla, te olete sobimatult riides, ma ei teeninda teid,» ütles pubi juhataja tüdrukutele. Tema hinnangul nägid nad välja nagu palja ülakehaga mehed, keda samuti söögikohta ei lubata. 

«Ma ütlesin talle, et seksistlik oli võrrelda mind palja mehega. Mul oli seljas topp. Ma ei olnud alasti,» selgitas Mollie. Tema sõnul oli see juba neljas pubi, kus nad tol päeval käisid, ja kuskil ei olnud probleeme tekkinud.

Toitlustusketi pressiesindaja Eddie Gershoni sõnul paluti kahel naiskliendil pärast sisenemist viisakalt pubist lahkuda, kuna juhtkonna arvates ei olnud nende riietus kooskõlas ettevõtte juhistega pubi klientide riietuse kohta.

Mollie otsustas päev hiljem söögikohta naasta, et esitada juhatajale kaebus, kuid paraku koheldi teda taas ebaviisakalt. Neiule pöörati lihtsalt selg. 

Kuna see vastus sõbrannasid ei rahuldanud, loodi TikTokis konto, et oma ebameeldivat kogemust jagada. Kommentaariumis on neiudele palju toetust avaldatud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles