VAATA ⟩ Täistuuridel lähenev Hard Rock Laager toob lavale kodumaise raskemuusika koorekihi

MUSA portaal
Copy
11.10.2019. Tallinn. Uuenenud Rock Cafe avaüritus, Kosmikud . (FOTO: ERIK TIKAN/ Postimees grupp
11.10.2019. Tallinn. Uuenenud Rock Cafe avaüritus, Kosmikud . (FOTO: ERIK TIKAN/ Postimees grupp Foto: Erik Tikan

Tuhandete raskemuusika austajate aasta tippsündmus Hard Rock Laager toimub juba 2.–3. juulini. Hard Rock Laager tähistab Vana-Vigala müstiliselt kaunis jõekäärus sel suvel uhkelt 20. sünnipäeva.

 
«20 aastat on vägagi väärikas vanus festivalile, mille programmi kuuluvad alati ka tõsiselt rasket muusikat viljelevad bändid,» ütleb Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi. «Kuigi veel kevadel hoiti suveürituste toimumist suure küsimärgi all, on praeguseks selge, et rahvaarvu me piirama ei pea ning juubel saab tähistatud täies mahus koos kodumaise koorekihiga!»

«Kuigi paljud festivalid olid möödunud suvel sunnitud ürituse edasi lükkama, siis Hard Rock Laager leidis kõige kiuste siiski aset, olles toimumishetkel 2020. aasta suurim Euroopa rokifestival.»

Häid traditsioone au sees hoides astub ka tuleval festivalil kahe päeva jooksul kahel laval üles ei rohkem ega vähem kui 22 artisti. Esinejate nimekirja kuuluvad nii kodumaise raskemuusika kahurvägi kui ka mõned uued ja põnevad tegijad: Loits, Kosmikud, Herald, Pedigree, Sõpruse Puiestee, Horror Dance Squad, Zorg, Ans. Andur, Mandoterror, Shelton San, Juur, Nihilistikrypt, Deceitome, Surgent, Sõjaruun, Mört, Süngehel, August Urr, Itk, Sold, Cydefect ja Raev.

Hard Rock Laager 2020 1. päev
Hard Rock Laager 2020 1. päev Foto: Erlend Staub

Müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse Vana-Vigalas vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid. Hard Rock Laagri omanäolist nakatavat võlu kinnitab fakt, et festival on järjepidevalt kasvanud. Paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on ajapikku muutunud tuhandete inimeste jaoks suve tippsündmuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles