EMA galalt tühjade kätega lahkunud Kurjam ei heida meelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjam
Kurjam Foto: Kurjam

Homme, 4. veebruaril annavad Rock Cafes ühiskontserdi Eesti punkmuusika raudvara Propeller ja üle 15 aasta tegutsenud Kurjam.

Tänavuste muusikaauhindade jagamiselt Nokia kontserdimajas tühjade kätega lahkuma pidanud Kurjami liikmed ei ole ebaõnnest löödud ning lubavad vaatamata saatuselöökidele ja uue jääaja saabumisele publikule võimsat ja energilist etteastet. Alternatiivalbumi auhinnast ilma jäämine ei ole meeste jaoks märkimisväärne kaotus.

«Kurjam pole kunagi ühtegi auhinda saanud ja eks see auhindade saamine meile ei sobi ka. See on sama solvav, kui keegi patsutab õlale ja ütleb sulle «tubli»,» muigas Kurjami liider Marko Sigus muusikaauhindade teemat kommenteerides.

Legendaarne Propeller astub laupäevaõhtusel kontserdil rahva ette erakordse üllatusega – nimelt liitub bändiga ühe loo esitamiseks ka üks kaunis naisterahvas, kes muusikasõpradele kindlasti tuttav on. Lauljatari isik jääb aga kuni esinemiseni saladuselooriga kaetuks.

Uksed kontserdile avanevad kell 21.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles