KARM ⟩ Kim Kardashiani fännile määratakse lähenemiskeeld eriti veidrate kinkide eest

Elu24
Copy
Kim Kardashian 2021. aasta märtsis.
Kim Kardashian 2021. aasta märtsis. Foto: ISM/Capital Pictures/Scanpix

Superstaarile laekub vahel superfännidelt ka kinke. Üks hiljutine pakike, mis sisaldas ka väga kallist kinki, tõi endaga kaasa lähenemiskeelu, kirjutab TMZ.

Kim Kardashiani turvatiim on näinud hiljuti vaeva ja viletsust seoses mehega, kes hakkas staari ahistama juba veebruaris. Viimaseks piisaks oli aga tema otsus saata Kimile teemandiga kihlasõrmus ning rasestumisvastased tabletid.

TMZ-l õnnestus turvatiimilt saada ka pildid juuni alguses saabunud kingitusest. Väljaande väitel näeb sõrmus välja «nagu päris», muidugi ei ole aga võimalik teemandi ehtsuses veenduda.

Nüüd sai 40-aastasel staaril küllalt ja tema õigusabiga tegelev tiim taotleb kohtult ahistaja vastu lähenemiskeeldu.

Varasemad vägiteod

Samuti kahtlustatakse, et see võib olla sama mees, kes juba veebruaris Kimi ukse taha ilmus ja staari näha tahtis. Ahistaja oli olnud naabruskonna väravate juures ka paari nädala eest ning väitnud, et tuli Kimi õhtusöögile viima.

Lisaks oli sama ahistaja saatnud nelja lapse emale ise tehtud abielutunnistuse, kus kirjutas «kuninganna Kimberley» kohta, kes «istub üksikus vangitornis ja ootab oma säravas turvises rüütlit».

Pärast lahutust Kanye Westist on Kim pidanud ka ühe teise ahistaja vastu lähenemiskeelu võtma. See võõras mees ilmus samuti mitmel korral staari ukse taha ja avaldas talle armastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles