SUUR GALERII ⟩ Eesti seltskonna koorekiht kogunes säravale meelelahutusauhindade galaõhtule (8)

Elu24
Copy

Suurejooneline gala «Eesti meelelahutusauhinnad 2021» toimus 17. juunil ja säraval õhtul tunnustati neid tele-, raadio- ja meediastaare, keda rahvas kõige enam armastab. Vaata galeriist, kes Maarjamäe lossipargis toimunud galaõhtul käisid!

«Eesti meelelahutusauhinnad 2021» galaõhtut juhtisid Brigitte Susanne Hunt ja Koit Toome.

Esinejate seas astusid lavale NOEP, Elina Nechajeva, Wateva, 2020. aasta seksikaim mees Stefan jpt. Särav sõu viib reisile läbi viimase 25 aasta meelelahutusparemiku rokist popini ja tagasi – see on popurrii moest, muusikast, suhtumisest ja 90ndate glämmrokist, mis vastandub väärika nüüdisajaga.

Muude tähtede seas pärjati ka 2021. aasta seksikaimad, kelleks on laulja Ott Lepland ja näitleja Grete Kuld.

Meelelahutusauhindadel on kohal ka Elu24 peatoimetaja ja «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust, kes teeb peoõhtust väikese ülevaate kohapealt. Lisaks sellele jõudis Lust meelelahutusauhindade jagamisel ka finaali ja seda parima saatejuhi kategoorias. «Ma ei tea, kas ma võidan, aga juba finaali pääsemine on pool võitu,» tänas Lust neid, kes tema poolt hääletasid.

Lust oli Maarjamäe lossipargis kohal juba veerand seitse ning rääkis enne peo algust Kroonika ajakirjaniku Anna-Maria Veidemann-Makkoga, kes tunnistas, et tung peole oli meeletu.

«Kõik tahtsid peole tulla! Osad pidid välja jääma, aga loodan, et ei ole liiga palju solvujaid. Muidugi oli ka neid, sest praegu on suur suvi, lõpuks saavad artistid tööd teha,» nentis Veidemann-Makko. 

Algselt lubatud 250 külalise asemel saabus üritusele 350 staari, kuid soovijaid oli ligi pool tuhat. 

Vaata videost põgusat ringkäiku peopaigas.

Paljude lisaüllatuste seas saabub raadiojaama Star FM tiim galale väga erilisel moel, mis tekitab kõigi eelduste kohaselt palju elevust.

TV3 teeb peoõhtust ka otseülekande, mis algab kell 19.30.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles