VIDEO ⟩ Martin Helme abikaasa Eeva enda kaalukaotusest: sain ühe vana sõbra tagasi

Elu24
Copy

2021. aasta Eesti meelelahutusauhindade galaõhtule olid kutsutud ka EKRE esimees Martin Helme ja tema abikaasa Eeva. Alles hiljuti 18 kilo kaotanud Eeva avaldas Katrin Lustile, mis talle kaalukaotuse juures kõige enam meeldis. 

Maarjamäe lossipargis toimub täna, 17. juunil Eesti meelelahutusauhindade galaõhtu. Külalistena olid kohal ka EKRE esimees Martin Helme ja tema abikaasa Eeva.

Mais Martiniga 20. pulma-aastapäeva tähistanud Eeva kaotas hiljuti 18 kilo ja avaldas Elu24-le, mis talle kaalulanguse teekonna puhul kõige enam meeldis.

«Palju kergem, tõesti tunnen ennast paremini,» kommenteeris Eeva ja jätkas: «Kõige enam meeldis mulle selle teekonna juures see, et ma sain ühe vana sõbra tagasi – iseenda.»

Eeva avaldas ka, millest tema kaalukaotuse teekond alguse sai. «Ühel hetkel vaatasin, et mul on kapp täis teise naise riideid, ükski selga enam ei lähe ja midagi tuleb ette võtta,» selgitas ta.

Peoõhtuks oli Eeva endale valinud moedisaineri Liina Steini sinise kleidi, millel käis poes järel ei keegi muu kui poliitikust abikaasa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles