TEHTUD! ⟩ Brigitte Susanne koomik Ari Mattile: kui see kommentaar saab 500 laiki, siis lähme suhtesse

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Ari Matti Mustonen. Elu24 kollaaž.
Brigitte Susanne Hunt ja Ari Matti Mustonen. Elu24 kollaaž. Foto: Kanal 2/Postimees, Comedy Estonia/Promo

Telenäol ja seltskonnastaaril Brigitte Susanne Hundil käis Sky portaali jutusaates «30 minutit taevas» külas armastatud püstijalakoomik Ari Matti Mustonen. Kas kuulsate ja ilusate vahel süttis säde?

Ari Matti Mustonen on Comedy Estonia ridades tegutsev püstijalakoomik, kes lisaks lavalistele etteastetele ka taskuhäälinguga tegeleb. «Tussisööjad» on Ari Matti ja Mikael Meema koostöös valminud eluline ja humoorikas taskuhääling, millel on tuhandeid kuulajaid. 

Eduka koomiku kutsus oma jutusaatesse ka Brigitte Susanne Hunt, kes nimetas Ari Matti ja Mikaeli saadet lausa üheks oma lemmikuks. Noored olid ühel lainepikkusel ja mõistsid imehästi üksteise huumorit. Koosviibimisel tehtud jäädvustusi jagas sotsiaalmeedias ka Ari Matti, kes kirjutas sealjuures: «Käisin Brigittel külas.»

«Kui see kommentaar saab 500 laiki, siis lähme suhtesse,» teatas kaunitar. 500 meeldimisest on aga nüüdseks asi kaugel ja kommentaaril on ligi 1300 laiki. «Me kõik usume, et pead oma sõna,» ja «Palun kutset pulma, aitäh!» naljatati allpool. 

Kas Brigittest ja Ari Mattist võiks saada uus kuum paar? Vaata pilti allpool ja anna teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles