UUS MUSA ⟩ Vanilla Ninja uus lugu on väljas! Kas nostalgialaks või värske küte?

MUSA portaal
Copy
Vanilla Ninja
Vanilla Ninja Foto: Vanilla Ninja/Facebook

Rahvusvahelise haardega hittbänd Vanilla Ninja avaldas täna pärast 13-aastast pausi uue loo «Gotta Get It Right» koos muusikavideoga.

Möödunud aasta novembris andis Eesti tüdrukutebänd Vanilla Ninja teada, et plaanib üle kümne aasta taas kokku tulla ja anda välja terve albumi jagu uut muusikat. Täna jõudis avalikkuse ette plaadi avasingel «Gotta Get It Right», mis nagu kõik teisedki kauamängiva lood on valminud koostöös Saksa muusikaprodutsendi David Brandesega, kes on ka Vanilla Ninja kahe varasema rahvusvahelise albumi autor.

«Ma pole ammu millegi pärast nii elevil ja pabinas olnud, kui nüüd, mil Vanilla Ninjalt ilmub üle aastate uut muusikat,» ütleb bändi juhtfiguur Lenna Kuurmaa. «Tunne on nagu oleks taas 17-aastane ja bändi tegemise tee alguses.»

«Uus singel pakub meie kunagistele kuulajatele kindlasti palju äratundmisrõõmu,» lisab bändi liige Piret Järvis-Milder. «Usun, et need, kellele meeldis meie «Tough Enough», armastavad ka uut lugu. Selles on täpselt samasugust 80ndate süntroki vaibi.»

Täispikka albumit peab veel ootama, see ilmub 12 looga 8. oktoobril.

«Uus plaat kannab nime «Encore» ja on stiililiselt mitmekülgsem kui meie varasem rohkem rokilik saund. Plaat sisaldab endas küll ka vana head vanillaninjalikku popprokki, aga varuks on mitmeid üllatusi,» räägib Lenna.

«Näiteks «No Regrets» on imeilus iiri folgi sugemetega lugu. Albumi nimilaul «Encore» on aga midagi sellist, mille sarnast ei oskaks ka mitte kõige pöörasemates unenägudes Vanilla Ninjalt oodata!» naerab Piret.

Uus lugu on Spotifys kuulatav kohe, video läheb aga YouTube'is avalikuks alles kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles