Kylie Jenner avameelselt huulte suurendamisest: tundsin, et keegi ei taha minuga suudelda

Elu24
Copy
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Instagram

Sotsiaalmeedias on palju spekuleeritud Kylie Jenneri huulte üle. Viimaks otsustas 23-aastane tõsielustaar Kardashianide kokkutulekusaates teemat avameelselt kommenteerida.

Kylie on varem tunnistanud, et otsustas täitesüste teha peale seda, kui tolleaegne poiss-sõber tema huulte kohta halvasti ütles.

Kardashianide kokkutulekusaate «The Final Curtain» esimeses osas rääkis ta teemast põhjalikumalt.

«Armastus meigi vastu sai alguse sellest, et ma olin ebakindel enda huulte suhtes. Ma ei mõelnud sellele enne, kui sain ühe oma esimestest suudlustest,» sõnas neiu.

Kylie – kes alustas huulte süstimisega 17-aastaselt – sõnas, et noormehe kommentaar läks talle väga hinge. «Sa oled hea suudleja, aga su huuled on liiga väikesed,» meenutas ta poisi öeldut. «Kui poiss, kes sulle väga meeldib, niimoodi ütleb... Ma ei tea, see mõjutas mind väga,» lisas tõsielustaar.

Kylie Jenner enne huulte suurendamist.
Kylie Jenner enne huulte suurendamist. Foto: James Murphy/Stella Pictures

Ta sõnas, et ei tundnud end ihaldusväärse ja ilusana. «Tahtsin nii väga suuremaid huuli. Tundsin, et keegi ei taha minuga suudelda.» Kylie sõnul proovis ta luua huulepliiatsiga illusiooni lopsakamatest huultest, ent kuna see ei andnud soovitud tulemust, otsustas ta täitesüstide kasuks. 

Hoolimata sellest, et kommentaar talle tol ajal nii rängalt mõjus, tunnistas ta, et naerab nüüd juhtunu üle. «Peaks ühe oma kollektsiooni nimetama selle poisi järgi,» naljatles Kylie.

Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles