VIDEO ⟩ Tige tädi ähvardas ära rikkuda abieluettepaneku: palun kõnni lihtsalt minema!

Elu24
Copy
Abieluettepanek. Kuvatõmmised videost, Elu24 kollaaž.
Abieluettepanek. Kuvatõmmised videost, Elu24 kollaaž. Foto: TikTok

Pühapäeval sai suure tähelepanu osaliseks TikToki postitus, mis on nüüdseks kogunud üle 12,5 miljoni vaatamise. Videos valmistati ette randa, kus sooviti korraldada tähtsat sündmust nüüdseks vast kihlunud paarikesele. 

Ottawas Kanadas tehtud abieluettepaneku võttis linti Mevlide Ahmeti, kes randa ette valmistades tigeda naisterahvaga tegelema pidi. Rannas jalutanud ema oli vihane, et liivale oli laotatud hulgaliselt roosiõisi, mis rannaäärt reostasid. Mevlide aga kinnitas, et need on päris roosiõied ja kõik tehakse peale abieluettepanekut puhtaks. 

«Kulla inimene, me ei lõpeta selle ürituse läbiviimist lihtsalt selleks, et sinuga juttu ajada. Palun kõnni minema!» sõnas korraldaja videos. Peale pikka torisemist otsustas Kareniks nimetatud naisterahvas oma silmaga roosiõisi uurida ja tema pettumuseks olid õied tõesti ehtsad.

Asjatult oma aega raisanud rannakülastaja lahkus vahetult enne paarikese kohale jõudmist ja, tänu jumalale, tal ei õnnestunud kaunist hetke rikkuda. 

Rannale laotati tähed, millest võis välja lugeda «marry me» ehk «abiellu minuga». «Kui Karen üritab su sõbra abieluettepanekut ära rikkuda,» kirjutas naine video juures ja jagas ebameeldivat seika. Ta kinnitas, et ürituse korraldajad olid teinud oma eeltöö, tutvunud rannas kehtivate reeglitega ja lubanud selle hiljem ära koristada – seda kõike ka tehti. 

«Kui armetu peab üks inimene olema, et rikkuda nii ilusat hetke?» küsis üks kommenteerija ning ka teine pidas torisejat kibestunuks. Video on ehe näide sellest, et ei tasu teha ennatlikke järeldusi!

@mevlideahmeti

Karen mad we taking over! Smh #ottawa #karen #fy #foryou

♬ original sound - Mevlide Ahmeti

@mevlideahmeti

Thank god karen didnt escalate!!! Congrats @chefzeee ❤️❤️ #fy #foryou #proposal #love #ottawa #karen #part 2

♬ Marry Me - Jason Derulo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles