USKUMATU ⟩ Nelja lapse ema muudab oma välimust vaatajate rõõmuks tundmatuseni

Elu24
Copy
Alicia täielik muutumine.
Alicia täielik muutumine. Foto: Kuvatõmmis

TikTokis «hammasteta printsessina» esinev naine on kuude jooksul kogunud üle miljoni fänni ja ka palju kriitikuid, kes süüdistavad teda vaatajate petmises.

Alicia hakkas TikTokis kuulsust koguma kevadel, kui näitas jälgijatele, kui äärmuslikud on tema totaalsed muutused. Mängus on tohutult meiki ja ka proteesid – naisel pole tegelikult hambaidki, kirjutab NY Post.

Selline vaatepilt tõi talle vaid kahe kuuga üle miljoni fänni ning enim vaadatud videot on nähtud 22 miljonit korda. Samas kritiseerivad teda samuti paljud, kes nimetavad tiktokkerit kommentaarides petturiks. «Täielik nõiatrikk,» kirjutas keegi. «Minu jaoks on see küll petlik reklaam!»

Kuid ta ei ürita oma tegelikku välimust kellegi eest varjata ning esineb ka näiteks Toothless Princessi ehk hammasteta printsessi nime all. 36-aastane naine on sellise sotsiaalmeedia karjääri kõrvalt ka nelja lapse ema. Seepärast panigi ta kriitikutele kindlalt vastu. «Ma olen õnnelikult 15 aastat abielus olnud ema ja ma kannan meiki iseenda rõõmuks,» kinnitas ta.

Tema videotest on aga nii mõnedki ka lohutust leidnud. «Sa ajasid mulle just pisarad silma,» kommenteeriti tema proteeside kohta. «Ma saan samuti 30-aastaselt proteesid ja arvasin, et minuga on kõik.» Alicia aga kinnitas: «Sinuga on kõik alles siis, kui sead lendama hakkavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles