Pariisis suri elektritõukerattalt löögi saanud naine

Elu24
Copy
Noored elektritõukerattaga sõitmas. Pilt on illustreeriv.
Noored elektritõukerattaga sõitmas. Pilt on illustreeriv. Foto: TASS/Scanpix

Pariisi politsei otsib taga kahte naist, kes on seotud letaalse tõukerattaõnnetusega. 

Õnnetuses suri 31-aastane Itaalia kodanik Miriam, kes kõndis esmaspäeva varahommikul Seine'i jõe kaldal, kui teda tabas elektritõukeratas. Olemasolevate andmete põhjal sõitis talle suurel kiirusel otsa naine tõukerattal, kes koos oma kaaslasega ei peatunud. 

Kohalik prokuratuur algatas uurimise tapmise kohta. Praegu veel tabamata tapja olukorda raskendab see, et ta jättis ohvri abita. 

Sõbraga jõe kaldal jalutanud ohver kukkus peaga vastu kõnniteeserva ja sai südamerabanduse. Naisele pakkusid esmaabi läheduses patrullinud politseinikud, kes teda 30 minutit elustasid. Ehkki elustmine kandis vilja ja ta viidi teadvusetus olekus haiglasse, oli ta siiski koomas ja suri kolmapäeval, vahendab BBC.

Juhtum on Prantsusmaa pealinnas taas algatanud suure ühiskondliku arutelu seoses elektritõukerataste turvalisusega, paljud tunnevad muret just seoses jalakäijate turvalisusega, kellest elektritõukerattad mööda tuhisevad. Tegemist pole esmakordse surmajuhtumiga ning mitmetes Euoopa linnades on paljude jalakäijate eluküünal tõukerattaõnnetustes kustunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles