PILTUUDIS ⟩ Noor USA tõsielustaar oma kaalutõusust: olen kahe aastaga 45 kilo juurde võtnud

Elu24
Copy

USA tõsielustaar ja juutuuber Jazz Jennings avaldas sotsiaalmeedias, et on umbes kahe aastaga kaalus 45 kilo juurde võtnud. 20-aastane Jazz tunnistas, et põhjuseks on liigsöömissööstud, kuid nüüd on ta valmis muutusteks.

Transnaine Jazz Jennings on tuntud USA juutuuber, tõsielustaar ja LGBT aktivist. Hiljuti avaldas ta sotsiaalmeedias, et on kahe aastaga märgatavalt juurde võtnud.

«Paljud teist on märganud, et viimase paari aasta jooksul olen märgatavalt palju juurde võtnud. Kannatan liigsöömissööstude all, mis tähendab, et mul ei ole mitte ainult toidusõltuvus, vaid ka harjumus süüa toitu väga suurtes kogustes,» kirjutas ta avameelselt.

Jazz mainis, et söögiisu kasvu mõjutasid ka ravimid.

«Selle tulemusena olen vähem kui kahe aastaga ligi 45 kilo juurde võtnud,» nentis noor naine, kes jagas ausa postitusega ka kahte pilti, enne ja pärast kaalutõusu.

Postitusega võttis Jazz ette teekonna tervislikuma eluviisi poole. «Olen valmis positiivseteks muutusteks, mis puudutavad minu tervist ja keha. Mul on toeks nii suurepärane meeskond, professionaalid kui ka pere ning sõbrad, kuid lõppude lõpuks pean olema mina see, kes peab pühenduma oma paranemisele.»

Avameelse postituse alla jätsid paljud sotsiaalmeedia staarid toetavaid sõnumeid. «Selle otsuse vastu võtmine ja sellesse uskumine on nii oluline,» motiveeris seltskonnastaar Perez Hilton.

Jazz Jennings pälvis USAs ohtralt tähelepanu 2007. aastal, kui ta andis intervjuu Barbara Waltersile. Pärast mitmeid dokumentaalfilme ja teisi kajastusi sai Jazz endale ka tõsielusarja «I Am Jazz». 

Paar aastat tagasi jagas Jazz oma Instagramis rannas tehtud pilti, millel olid näha tema soovahetusoperatsiooni armid. «Kutsun neid oma lahinguarmideks, sest need sümboliseerivad tugevust ja visadust soovahetus lõpetada,» rääkis Jazz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles