VIDEO ⟩ Uue fänniplatvormi loonud Liza Lind: see jätab OnlyFansi eelmisesse sajandisse

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga.
Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga. Foto: Remo Tõnismäe

Reedel toimus Tallinna südalinnas «Eesti OnlyFansiks» ristitud fänniplatvormi Desyr seksikas avapidu. Elu24 uuris platvormi loojatelt, miks on peol nii palju poolpaljast rahvast ja mis nippidega onlyfansitarid Desyrisse meelitatakse. Vaata videot!

Platvormi asutajad Liza Lind ja Marko Post ütlesid reedesel peol Elu24-le, et tegemist on mõnes mõttes hilinenud avapeoga, kuna koroonapiirangud ei lubanud varem koguneda, kuid ka uue etapi algusega.

«Alguses oli seal piiratud arv sisuloojaid, kelle me kutsusime, keda isiklikult tundsime või tundsime, et nende sisu kõnetab. Nüüd on kõik uksed valla ja juba täna õhtul olen rääkinud nii mõnegi huvitava neiu ja noormehega, kes on otsustanud, et nemadki tahaksid Desyrisse üle tulla,» õrritas Liza Lind, keda meie lugejad tunnevad peamiselt eksootilistelt instapiltidelt.

Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga.
Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga. Foto: Remo Tõnismäe

Uue platvormi loojate arvates ei peaks sisuloojate töö olema tasustamata. «Sa paned sinna oma hinge, sa pingutad, sul on fännid, kes tahavad seda näha ja toetada,» selgitas Lind, kelle eesmärk on sotsiaalmeedia senist mudelit muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles