Austraalia täkk Justin pihib fännidele: esimesed kuud Eestis olid erakordselt rasked

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Justin McNairn ja Triinu Liis
Justin McNairn ja Triinu Liis Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Austraaliast pärit strippar Justin McNairn vastas Instagramis fännide küsimustele ning rääkis ausalt, kui raske on olnud Eesti eluga kohaneda. Muu hulgas avaldas Justin, kas plaanib eestlannast pruudiga perelisa!

27-aastane meelelahutaja paljastas Instagramis fännidele, et teise maailma otsa kolimine pole tema jaoks olnud nii lihtne, kui pealtnäha tunduda võib. «Paar esimest kuud olid erakordselt rasked, eriti kui tundsin, nagu mul poleks ühtki sõpra ja mind ei aktsepteerita,» tunnistas Justin.

Strippar avaldas, et on mõtisklenud ka selle üle, kas kolimine oli õige valik. «Kuidas ma oleksin saanud sellele mitte mõelda?» vastas ta fännile. Eriti igatseb Justin Austraalia kolleegidega esinemist. Ka pere pole saanud tal Eestis külas käia, kuna Austraalia on rahvusvaheliseks reisimiseks endiselt lukus.

Seda enam meeldib Justinile praegune erakordselt kuum Eesti suvi, kuna see meenutab talle kodumaad. Siiski tunneb ta, et pole jõudnud ennast veel siin täielikult sisse elada. «See on siiani raske, aga ma olen kindel, et ühel päeval läheb see lihtsamaks,» kirjutas meelelahutaja.

Raskustest hoolimata kinnitas Justin, et on üldiselt ikka õnnelik inimene. «Elu on alati tunnete Ameerika mägi, aga ma olen loomult õnnelik inimene, elan oma elu nii, nagu tahan,» teatas ta.

Justin kolis Eestisse mullu enne jõule ning abiellus juba veebruaris eestlannast pruudi Triinu Liisiga, kes kannab nüüd samuti perekonnanime McNairn. Noored sisuloojad tutvusid eelmisel koroonakevadel TikTokis ja klappisid kohe.

Justin kinnitas fännide küsimustele vastates, et ta pole Triinuga plaaninud Austraaliasse kolida. «Eesti on nüüd mu kodu,» teatas ta. Küsimusele, kas stripparina töötav mees on eestlannaga vabasuhtes, vastas Justin resoluutse eitusega.

Meelelahutaja kergitas saladuskatet ka küsimuselt, kas plaanib pruudiga perelisa. «Ei, ühest praeguseks piisab,» vastas ta fänni küsimusele. Triinu Liisil on varasemast suhtest kolmeaastane poeg, keda ka Justin kasvatab.

Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga.
Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga. Foto: Remo Tõnismäe

Stripparilt päriti ka selle kohta, kas ta erutub, kui peab kaunite naiste seltskonnas tööd tegema. Näiteks fänniplatvormi Desyr seksikal avapeol poseeris Justin mitme modelliga. «Ei, see on lihtsalt töö nagu iga teinegi, ma olen sekstööstusega nii harjunud,» kinnitas meelelahutaja, et jääb igas olukorras professionaalseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles